Известие

Collapse
No announcement yet.

Сверяване на часовник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сверяване на часовник

Колеги алфисти, не мога да си сверя часовника на Алфа 146. До часовника има две малки копчета, които нищо не правят. Сигурно е смешно, но я имам от едва от три дни.....Освен това са ми повредени капачките на въздуховодите. Как се свалят, за да ги ремонтирам сам или по-добре да си купя, продават ли ги?
    Last edited by len; d.m.y г., 20:22.

Мдам, и аз минах по този път. С една химикалка, моливче или нещо остро трябва да ги натиснеш по-навътре

Поздравления за покупката.

П.П. Ако не ти се затваря пепелника може пак тук да пишеш
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Благодаря за часовника и поздравленията. Пепелника се затваря засега, макар че едва го открих. Не се смей, че още не й разбирам. Кажи все пак за капачките на въздуховодите

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
        Мдам, и аз минах по този път. С една химикалка, моливче или нещо остро трябва да ги натиснеш по-навътре

Поздравления за покупката.

П.П. Ако не ти се затваря пепелника може пак тук да пишеш
        хахаха с този пепелник всички ли патят,аз бях така като си взех алфата.свалих го и от зад му ръчках нещо вече забравих кво беше

Comment

Първоначално публикувано от len Покажи съобщение
          Благодаря за часовника и поздравленията. Пепелника се затваря засега, макар че едва го открих. Не се смей, че още не й разбирам. Кажи все пак за капачките на въздуховодите
          Виж за тези капачки не знам. Трябва да каже някой по-компетентен. Тези на таблото или тези на вратите не бачкат, а и какво им е повреденото?
          146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Отваря се само половинката, която се натиска, другата не мърда, трябва да я отвориш с пръст. Виждам, че вътре има дупки, вероятно са паднали някакви щифтчета. Не че е болка за умиране, ама... На таблото едната е добре, другите са с проблема.

Comment

Първоначално публикувано от len Покажи съобщение
              Отваря се само половинката, която се натиска, другата не мърда, трябва да я отвориш с пръст. Виждам, че вътре има дупки, вероятно са паднали някакви щифтчета. Не че е болка за умиране, ама... На таблото едната е добре, другите са с проблема.
              Колега на мене наскоро ми се разкачи едната духалка на вратата,оправих я като бръкнах с една отверка да задаржа това като щифт ли е кво е незнам как да го обесня,тези палчета дето се качат едно в друго.после натиснах силно към положение да затворя клапата и те се закачиха едно в друго и се сглобиха и си бачка сега.дано да ме разбра кво искам да кажа

Comment

Утре ще пробвам и ще пиша. Благодаря.

Comment

Working...
                X